Direct naar de inhoud

Humanistisch verbond afdeling Haaglanden e.o.

Welkom en wat leuk dat je ons beter wilt leren kennen. Wij stellen ons graag aan je voor.

Wie wij zijn

We vertalen de landelijke programma’s naar onze regio door een gevarieerd aanbod. Een uniek thema voor Haaglanden is de rol van kunstmatige intelligentie in relatie tot onze humanistische waarden. We streven ernaar om minimaal een keer per maand als leden samen te komen. De meeste bijeenkomsten vinden plaats in Grand Café Utopie, een locatie die centraal is gelegen, en ook goed bereikbaar is vanuit de randgemeenten.

Het bestuur van Humanistisch Verbond afdeling Haaglanden e.o.

Marieta van den Heuvel

Voorzitter

Voor mij betekent humanisme de zoektocht naar wat ons verbindt en gelijkwaardig maakt als mensen, met zorg voor de aarde als onze enige leefbare plek. Zo verken ik de wereld en geniet ik van in aanraking komen met verschillende soorten mensen en opvattingen. Mijn studierichting heeft me in de richting van communicatieadviseur bewogen. Dit doe […]

Lees meer

Luc Meuwese

Penningmeester

Ik ben humanist, heb ooit psychologie gestudeerd, bijna veertig jaar gewerkt voor de gemeente Den Haag en samen met mijn vriendin Odette heb ik drie zonen. Dat ‘ik ben humanist’ klinkt heel logisch en vanzelfsprekend. Toch is dat niet zo. Veel mensen hebben dezelfde uitgangspunten bij het vormgeven van hun leven als humanisten: zelf denken, […]

Lees meer

Georgine Aerts

Bestuurslid communicatie

Acties zoals de mailactie voor bufferzones en het burgerinitiatief ‘abortus is geen misdaad’, zijn de reden dat ik me aangesloten heb bij het Humanistisch Verbond. Het leek mij goed om lid te worden van een progressieve beweging die niet alleen onderwerpen bespreekt, maar ook door middel van acties een verschil probeert te maken. We hoeven […]

Lees meer

Hugo Hoving

Secretaris

Mijn naam is Hugo, ik woon in Den Haag, heb bachelors natuurkunde en rechten gehaald aan de UvA en volg momenteel een master ondernemingsrecht in Leiden. Ik denk dat veel mensen in onze tijd een gebrek aan verbinding hebben met anderen of hun omgeving. In mijn generatie lijkt de focus op een gezonde leefstijl groter […]

Lees meer

Judith Mos

Secretariaat

Mijn naam is Judith Mos. Ik heb in diverse functies, meestal gericht op HR en Payroll, gewerkt bij Nuts Verzekeringen, Delta Lloyd, Northgate Arinso en bij Imtech. Sinds de crisis, Imtech’s faillissement en de flexwet ben ik, mede vanwege de huivering van werkgevers om 45+ ers in vaste dienst te nemen, steeds op tijdelijke contractbasis […]

Lees meer

Meer weten over Humanistisch verbond afdeling Haaglanden e.o.?

Neem contact op

De makkelijkste manier om in contact te komen. Stuur een kort berichtje en wij nemen contact op met jou.

Bekijk onze evenementen

De beste manier om ons te leren kennen is door mee te doen met één van de vele evenementen die wij organiseren. Je bent welkom, ook als je geen lid bent.

Meer weten over het humanisme?

Op de website van het Humanistisch Verbond staat veel informatie over het Humanisme. Lees de informatie en misschien kom je erachter dat je allang humanist bent.

Archief

Een aantal keer per jaar verschijnt het Humanistisch Verbond Haaglanden Ledenbericht en wordt deze naar de leden gestuurd. De Ledenberichten zijn ook als pdf te downloaden

Humanistische begeleiding

Drukken vragen zo op je gemoed en bepalen ze voor een groot deel je stemming? Ben je eenzaam? Praten met een ander kan dan opluchting en mogelijk weer enig perspectief bieden.