Direct naar de inhoud

Marieta van den Heuvel

Voorzitter

Voor mij betekent humanisme de zoektocht naar wat ons verbindt en gelijkwaardig maakt als mensen, met zorg voor de aarde als onze enige leefbare plek. Zo verken ik de wereld en geniet ik van in aanraking komen met verschillende soorten mensen en opvattingen.

Mijn studierichting heeft me in de richting van communicatieadviseur bewogen. Dit doe ik met veel plezier voor gemeente Den Haag, omdat ik hierdoor kan doen wat ik het liefst doe: op verschillende manieren met mensen in verbinding staan en mensen met elkaar in verbinding brengen. Zowel zakelijk als privé zijn humor en nieuwsgierigheid hierbij voor mij belangrijke drijfveren.

Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met mijn geliefde, familie en vrienden, maar ik ben ook graag alleen. Ik ben vaak te vinden in de Haagse natuur waar ik wandel, hardloop of fiets. Ook lees, kijk en schrijf ik over wat opvalt in de wereld en het menselijke gedrag dat hiermee samenhangt. Wanneer mogelijk ga ik graag naar de sportschool, het theater, musea, uit eten of naar de film.

Met veel plezier zet ik mijn persoonlijke idealen, humor en werkervaring in om het humanistische geluid nog verder te laten reiken.

[email protected]