Direct naar de inhoud

Georgine Aerts

Bestuurslid communicatie

Acties zoals de mailactie voor bufferzones en het burgerinitiatief ‘abortus is geen misdaad’, zijn de reden dat ik me aangesloten heb bij het Humanistisch Verbond. Het leek mij goed om lid te worden van een progressieve beweging die niet alleen onderwerpen bespreekt, maar ook door middel van acties een verschil probeert te maken.

We hoeven het natuurlijk niet allemaal met elkaar eens te zijn. Maar ik vind het wel belangrijk dat mensen zelf en in vrijheid keuzes kunnen maken over hun eigen lichaam, leven, levensovertuiging, etc. Naast zelfbeschikkingsrecht zet het Humanistisch Verbond zich ook in voor veel andere onderwerpen die ik belangrijk vind. Zoals individuele vrijheid, menselijke waardigheid, gelijkheid, geestelijke verzorging en het klimaat.

Naast mijn baan als communicatieadviseur zet ik me als vrijwilliger in voor verschillende organisaties waarbij deze onderwerpen centraal staan. In 2023 heb ik me als secretaris ingezet voor Humanistisch Verbond Haaglanden, vanaf 2024 ga ik me inzetten voor de PR en communicatie. Mijn vrije tijd breng ik verder graag door met mijn partner, vrienden en familie. Daarnaast houd ik ook veel van koken, tuinieren en creatief bezig zijn.

[email protected]