Direct naar de inhoud

Humanistische begeleiding door vrijwilligers

Drukken vragen en problemen zo op je gemoed en bepalen ze voor een groot deel je dagelijkse stemming? Ben je eenzaam? Praten met een ander kan dan opluchting brengen en jou mogelijk weer enig perspectief geven, ook al is alles niet in één keer opgelost.

Het Humanistisch Verbond Haaglanden beschikt over ervaren vrijwillige begeleiders die graag jouw gesprekspartner zijn. Ze beschikken over een rijke levenswijsheid en zijn getraind om volgens de humanistische levensbeschouwing met jou in dialoog te gaan over jouw levensvragen. Onze benadering is van mens tot mens, wij zijn geen therapeuten.

Onze vrijwilligers komen bij je thuis op bezoek of gaan er samen met jou op uit. Je krijgt dan de gelegenheid om in alle openheid en vertrouwelijkheid van gedachte te wisselen over wat je alsmaar bezighoudt en niet loslaat. Waar mogelijk verwijst de vrijwillige begeleider je door naar professionele hulpverleners. Als je daar behoefte aan hebt gaat de begeleider samen met jou naar de afspraak.

Heb je behoefte aan een gesprek, of wil je inlichtingen over wat wij doen, neem dan gerust contact op met de coördinator, Miriam ter Luun: telefoon 06 400 72 224
e-mailadres: [email protected].